понеділок, 30 листопада 2015 11:05

Фотошпигуни зафіксували два прототипи Bugatti Chiron

В Європі папараці сфотографували тестові версії двох екземплярів Bugatti Chiron, повідомляє видання Uincar.

Французький автовиробник Bugatti продовжує випробування моделі Chiron, яка замінить актуальну модель Veyron. Підтвердженням цьому стала фотографія, зроблена автомобільними папарацці на одній з європейських доріг. Фотошпигунам вдалося сфотографувати відразу два тестових прототипи моделі Chiron. Офіційного підтвердження того, що модель отримає ім'я Chiron, від компанії ще не було, проте, судячи з повсюдного використання такої назви в колах зарубіжних автомобільних видань і серед інсайдерів, новий гіперкар отримає саме цю назву.

Автор: uincar.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrari показала серійну модель, яку випускатимуть з 2017 року

Компанія планує випустити 500 екземплярів моделі Chiron. 120 одиниць вже розкуплені за попередніми замовленнями. Новий Bugatti Chiron буде приводитися в рух за допомогою доопрацьованого восьмилітрового силового агрегату від Veyron.

Потужність нової моделі - 1 500 кінських сил. Крутний момент зросте приблизно до 1500 н/м. Очікується, що з новим двигуном машина буде здатна розігнатися з місця до 100 км / год за 2,3 сек. Показник пікової швидкості може досягати 450 кілометрів на годину.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зафіксували два прототипи Bugatti Chiron». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути