пʼятниця, 17 серпня 2018 10:47

Авто престижних Mercedes-Benz і Porsche потрапили під санкції

Авто престижних Mercedes-Benz і Porsche потрапили під санкції
Швейцарія заборонила ввозити дизельні автомобілі Mercedes-Benz і Porsche

Швейцарія заборонила ввозити дизельні автомобілі Mercedes-Benz і Porsche, які приховують справжній рівень викидів в атмосферу шкідливих речовин.

Під заборону Швейцарії потрапили мінівен Mercedes-Benz Vito з 1,6 л дизелем, компактний люксовий кросовер Porsche Macan з 3,0 л дизелем і середньорозмірний спортивний кросовер Porsche Cayenne з 4,2 л дизелем, пише finance.ua.

Швейцарська влада вважає, що ці автомобілі мають незаконне програмне забезпечення. Воно приховує справжній рівень викидів СО2. У всіх цих моделей двигуни відповідають стандарту Євро-6.

Вищевказані моделі заборонені для ввезення в Швейцарії. Ті ж автомобілі, які їздять дорогами цієї країни, повинні бути модернізовані і приведені у відповідність з усіма стандартами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні обвалилось виробництво авто

Нове покоління Mercedes-Benz G-Class нещодавно стало на конвеєр, а ательє Brabus вже доклало руку до нового "кубика". Для першої модифікації Brabus використали G500 з 4-літровим V8 твін-турбо. Потужність двигуна розігнали з 422 до 500 к.с., довівши динаміку до 5,7 с до сотні. Максимальна швидкість нового "геліка" обмежена електронікою на позначці у 210 км/год

Зараз ви читаєте новину «Авто престижних Mercedes-Benz і Porsche потрапили під санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути