вівторок, 12 листопада 2013 11:03

Стало модно фарбувати шерсть собак під колір волосся власника
5

Фото: Фото Лілії Кіш

Львівська співачка, учасниця російського телепроекту "Дом-2" Лілія Кіш пофарбувала свого той-пуделя Кенді-Кенді Кіш у рожевий колір. Такий же колір волосся у самої співачки.

"Собаку подарував коханий, в Україні було лише одне цуценя саме білого кольору. Назвала в честь улюбленої героїні аніме-мультику - Кенді-Кенді. Песик дуже вибагливий, їсть лише відбірну печіночку і відварні курячі крильця. Спить у іграшкових будиночках. Раз в місяць собачий перукар фарбує їй шерстку лосьйоном, робить манікюр і педикюр за 300 гривень."

"У Кенді-Кенді є іменний нашийник та ланцюжок. Дівчинка брала участь у львівських показах моди. У неї є сукенки та комбінезони. Навесні повеземо до кавалера у Київ, його довго шукали", - розповідає співачка Лілія Кіш.

Пік моди на кольорових тваринок був цього літа - кажуть власники модних псів. Найчастіше робили мелірування різними кольорами, рідше - фарбували у яскраві кольори - рожевий, блакитний, золотий. Така мода прийшла із Китаю.

"Найчастіше фарбують пуделів, у них шерсть легко піддається і фарбуванню та меліровці. Можна зробити вигляд пуделя природним, помити зміцнювальними шампунями із легким тонуючим ефектом - сніжно-білим, чорним, золотим. Шерсть багатьох виставкових тварин господарі перед заходами намагаються зміцнити подібним чином. Сьогодні в моді рожеві та зелені кольори для фарбування вовни. Фарба не токсична, пес коли буде її злизувати — не отруїться. Тримається близько трьох місяців. Можна вистригти і візерунок у формі луски дракона чи риби, "ялиночкою" чи навіть квіточки. Модно мати однакові кольори. Моя клієнтка зробила на чорному волоссі сині пасма у салоні краси, такі ж самі зробила на чорній шерсті свого пуделя. Цуценят можна фарбувати тільки після досягнення віку 12 тижнів. Тварини спокійно сприймають процедуру фарбування, вона не смердить, наноситься на вологу шерсть, не пече і не подразнює, як дехто вважає", - розповідає столичний грумер Валентина Петрів.

Вартість фарбування залежить від салону краси для тварин та професійності собачого перукаря. Найдешевше обійдеться змінити колір власникам маленьких собачок - від 250 гривень.

 

Зараз ви читаєте новину «Стало модно фарбувати шерсть собак під колір волосся власника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути