Кримський міст у комі. Пора поставити крапку?

Росіяни боялися, що Керченський міст до так званої інавгурації Путіна злетить у повітря. Та правда в тому, що він уже давно не придатний для перевезення воєнних вантажів. Чому?

Осінтери Molfar, вивчивши купу супутникових знімків, підтверджують, що Кримським мостом зараз не ходять потяги з військовими вантажами. Тільки пасажирські та зрідка товарні. А автомобільною частиною мосту іноді їздять невеликі військові вантажівки.

...внаслідок атаки дронами Sea Baby у липні 2023 року, опора залізничного мосту була пошкоджена і тепер може не витримати великих навантажень

Ймовірно, в результаті атаки дронами Sea Baby у липні 2023 року, опора залізничного мосту була пошкоджена і тепер може не витримати великих навантажень. Альтернативні шляхи постачання - через окуповані території, а також за допомогою поромів та літаків. Про радикальне скорочення залізничного трафіку голова СБУ Василь Малюк говорив ще в березні: "До успішних наших уражень за добу там проходили від 42 до 46 поїздів, які возили зброю та боєприпаси. Сьогодні там за добу йде чотири-п'ять. Чотири - це пасажиропотік, один із них - це товари загального споживання. Тобто ворог взагалі не використовує сьогодні міст для постачання зброї та засобів ураження".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі