вівторок, 07 травня 2024 16:57

"Квартал 95" потрапив у скандал через номер про ТЦК
5

Кадр з нового випуску "Кварталу 95"
Фото: Скріншот
Кадр з нового випуску "Кварталу 95"
Кадр з нового випуску "Кварталу 95"
Кадр з нового випуску "Кварталу 95"
Кадр з нового випуску "Кварталу 95"

Студія "Квартал 95" потрапила у гучний скандал через номер про начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича. Зазначимо, що чоловіка розкритикували після того, як він на робочому місці цілувався з різними жінками-колегами.

Актори одягли військову форму й цілувалися з колегами. У кабінеті співробітників стояла камера, тому треба було вигадати спеціальний шифр "ДПО - дотики, поцілунки, обіймашки", щоб інформація не розповсюджувалася далі.

Одна жінка обурилася, що до неї почали домагатися, але колеги пояснили, що поцілунки означають прохання начальника "піти в Головне управління безпеки й передати їм документи з комплектації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня нардепа Тищенка показала люксовий відпочинок у Парижі: фото

Крім цього гумористи чіпали один одного за груди, стегна й облизували вуха. Це пояснили тим, що начальник за допомогою язика "визначив російськомовну щелепу" і зрозумів, хто був шпигункою серед професійного складу.

Українці бурхливо реагують на нове відео студії.

"Окрім того, що це в принципі огидно, так ще тягнути тему з військовим, який до роботи в ТЦК багато років був на фронті і зараз там. Ви безталанні потвори", "Це комусь смішно?", "Не можу повірити, що це може викликати сміх. Аморальність виступу більш ніж очевидна", "Мені боляче на це дивитися. Це сюрреалізм і зневага. Ще й у формі "піксель" – образі боротьби, сили та захисту батьківщини", - пишуть у коментарях.

Колишній бізнес-партнер президента Володимира Зеленського, співзасновник "Студії Квартал-95" Борис Шефір не планує повертатися в Україну до кінця війни. Він вкотре висловився за налагодження дружніх стосунків із Росією. Зокрема, в інтерв'ю "Радіо Свобода" Шефір заявив, що захоплюється російською культурою.

Зараз ви читаєте новину «"Квартал 95" потрапив у скандал через номер про ТЦК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути