понеділок, 20 травня 2024 11:15

Як змінилась зірка серіалу "Слуга народу" Анна Кошмал за 10 років (ФОТО)
17

Анна Кошмал у 2013 році
Фото: instagram.com/smorkovkina
Анна Кошмал у 2013 році
Анна Кошмал у 2013 році
Анна Кошмал у 2013 році
Анна Кошмал у 2013 році

Анна Кошмал - популярна українська акторка, яка здобула популярність ролями у серіалах "Слуга народу", "Свати", "Село на мільйон", "Папік", "Будиночок на щастя" та інших.

Gazeta.ua порівнює, якою була зірка 10 років тому й зараз.

Народилася Анна в Києві, у сім'ї вчительки та військового. З шести років займалася балетом, після чого перейшла на бальні танці. З часом захопилася співом і в 2010-му вступила до Київського естрадно-циркового училища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Володимир та Олена Зеленські за пʼять років: фото тоді й зараз

На знімальний майданчик Кошмал потрапила випадково. Її помітив режисер серіалу "Свати" і запросив на роль старшої онуки Жені. На початку кар'єри акторка була брюнеткою, але згодом у соцмережах зазначила, що хоче повернути природній колір. Жінка часто з'являлась на фото з яскравим макіяжем і об'ємними укладками.

Зараз Кошмал 29 років. У 2022 році вона засудила повномасштабне вторгнення Росії в Україну й перестала спілкуватися з колишніми колегами по знімальному майданчику.

Наталка Денисенко - популярна українська акторка кіно та дубляжу. Здобула популярність після виходу серіалу "Кріпосна". Gazeta.ua пропонує переглянути, якою зірка була на початку блискучої кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась зірка серіалу "Слуга народу" Анна Кошмал за 10 років (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути