Нова кремлівська методичка: втома від війни. Але яка альтернатива?

Російські ІПСО поширюють новий наратив: "Треба просто припинити стріляти і війна закінчиться". Здається, ми це вже чули?

Звертаю вашу увагу, дорогі співвітчизники, на черговий наратив недорогих сусідів, що розганяється інтернетом - мабуть, розіслали нову методичку. Отже, головне: ані перемога, ні поразка нічого не змінять для простого народу. Просто треба перестати чинити опір, і все буде чудово. Ну а що? Пиво буде, телевізор буде, диван буде і капці теж. Зарплата, так вона й у рублях зарплата! Вам, простим людям, що з того? Навіщо вмирати? Навіщо воювати? Хіба нам разом з вами було погано?

Не чиніть опір - і все буде добре! Цікаво, а чи у Бучі люди були складні? А у Харкові живуть лише непрості? А ті, кого вбили "визволителі" у Херсоні?

І це летить із усіх прасок в інтернеті. Навіщо воювати? За що? Що із цього простим людям? Не чиніть опір - і все буде добре! Цікаво, а чи у Бучі люди були складні? А у Харкові живуть лише непрості? А те, кого вбили "визволителі" в Херсоні? Які були вони? Справді, людям ця війна не потрібна. Ті, хто її почав і продовжує - нелюди. Звичайні нелюди, що прикидаються людьми. Zомбі. І закінчити війну легко. Досить нелюдям забратися назад у свій Мордор. Ми й переслідувати не будемо, слово честі.

Вони закликатимуть не чинити опір. Говорять, що і ми, і вони стомилися від війни. Що ця війна їм не потрібна... Але спробуйте запитати, хто її розпочав? Запитайте, яку батьківщину довбодятли з Чити захищають під Херсоном? Що роблять уродженці Удмуртії у Запорізькій області? Чому щодня російські ракети вбивають мирних жителів у наших містах? Чи це вони змушують нас до спільного життя? До любові?

Ми б'ємося за те, щоб не бути ними. І нам є, що втрачати у разі їхньої перемоги. Свободу. Гідність. Життя. Країну. Не можна домовлятися з тими, хто прийшов тебе вбити.
Не можна їм вірити. Ніколи. Єдине, що вони хочуть - це підібратися ближче, щоб напевно поцілити

Ми б'ємося за те, щоб не бути ними. І нам є, що втрачати у разі їхньої перемоги. Свободу. Гідність. Життя. Країну. Не можна домовлятися з тими, хто прийшов тебе вбити.
Не можна їм вірити. Ніколи. Єдине, що вони хочуть, це підібратися ближче, щоб вистрілити напевно. Або перерізати довірливим простакам горло. Зґвалтувати і, обклавши трупи шинами, спалити. Загадити будинок, винести з нього хоч щось цінне і відправити трофеї у свою нору. Мир із ними можливий лише після того, як вони заберуться геть, за стіну. Інакше - це самогубство.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі