Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 18:34

Узєлков боротиметься за титул чемпіона світу

15 листопада в Києві відбудеться відбірний поєдинок за звання чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBA. Всесвітня боксерська організація обрала вінничанина В"ячеслава Узєлкова, 29 років. Його суперник — румунський боксер Алехандро Лекетуша.

Титул чемпіона світу нині належить аргентинцю Уго Гараю.

— Можу здогадуватися, чому в суперники мені не обрали титулованого боксера, — усміхається В"ячеслав. — Ніхто не хоче їхати на програш. А я збираюся тільки перемагати.

Готуватися до поєдинку Узєлков почав три місяці тому.

Ввечері 11 листопада Лекетуш прилетів у Київ і одразу відправився в тренувальний зал. Там пробув близько півгодини. Румун налаштований на перемогу. Суперника планує нокаутувати у 9–10 раунді.

Своє відкрите тренування В"ячеслав Узєлков провів наступного дня.

— У залі щоденно тренуюся не менше чотирьох годин, — зазначив спортсмен. — А ще у мене з"явилося хобі — пейнтбол. У Вінниці зібралася команда із 20 осіб.  Є боксери, каратисти, борці та бізнесмени. Для мене пейнтбол — ще один спосіб тренування координації рухів на швидкості.

У професійному боксі В"ячеслав із 2004-го, провів 19 боїв. У всіх переміг. У липні цьогоріч завоював титул інтерконтинентального чемпіона з боксу — побив словенця Дениса Шимчича.

Сейчас вы читаете новость «Узєлков боротиметься за титул чемпіона світу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть