Ексклюзивы
четверг, 30 октября 2008 16:55

Олена Дремлюга взяла "бронзу" на чемпіонаті з кікбоксингу

Олена Дремлюга взяла "бронзу" на чемпіонаті з кікбоксингу

26 жовтня у Берліні на чемпіонаті світу з кікбоксингу за версією WKA 22-річна вінничанка Олена Дремлюга виборола бронзову медаль. На змагання до Німеччини приїхали спортсмени з 25 країн. Олена була єдиною дівчиною у збірній України. Кікбоксингом займається два роки.

— Я виступала у ваговій категорії до 60 кілограмів по фул-контакту. Це коли б"ють у повну силу, але не завдають ударів по ногах, — розповідає Дремлюга. — На ринг виходила тричі. Моїми суперницями були дві німки й одна спортсменка з Північної Ірландії.  Їй я програла.

Олена — студентка-першокурсниця Харківської державної академії фізичної культури. Вступила туди після того, як почала займатися кікбоксингом у вінницького тренера В"ячеслава Отеранського, 36 років.

Рівень підготовки бійців на чемпіонаті був високим, а от організація змагань поганою.

— Мене та ще кількох спортсменів зі збірної України навіть у списки забули внести, — каже. — Ніхто нас не зустрів, не допоміг із поселенням. Чотири дні у тримісному номері нас жило сім чоловік. Я, щоправда, одна на ліжку, а хлопці — усі в купі.

На чемпіонат Олена їздила за власні кошти. Поїздка обійшлася в 3 тис. грн. Спортсмени оплачували стартові внески. Медогляд обійшовся в 30 євро. Аби зекономити, продукти мали з собою.

— На наступному чемпіонаті світу я хочу виграти "золото", — ділиться планами. — Шукаю спонсора, щоб допоміг із поїздкою.

Сейчас вы читаете новость «Олена Дремлюга взяла "бронзу" на чемпіонаті з кікбоксингу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть