Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 19:34

Ободівський цукрозавод зупинився вперше за 124 роки

— Ні в революцію, ні у Велику Вітчизняну підприємство не простоювало жодного сезону, — розповідає директор Ободівського цукрового заводу Василь Десяк. — І лише в цьому році машини із цукровим буряком до нас не їдуть. Нема що везти.

Цьогоріч уперше за 124 роки існування Ободівський цукровий завод у Тростянецькому районі не працюватиме. Десяк каже, на складі підприємства 7 тис. т цукру 2007 року випуску.

— Його не чіпаємо, — продовжує директор. — Завод живий, стабільно отримують зарплату 60 працюючих. Боргів ніяких не маємо, але й роботи нема.

На початку року люди, які назвалися представниками нового власника, намагалися вивезти техніку з Ободівського цукрозаводу. Місцеві жителі тоді відстояли його.

— Власник заводу "Брокбізнесбанк" начебто збирається в наступному році кредитувати сільгосппідприємства для вирощення цукрового буряка, — говорить заступник голови Тростянецької райадміністрації Олексій Алєксєєв.

Сейчас вы читаете новость «Ободівський цукрозавод зупинився вперше за 124 роки». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть