Ексклюзивы
четверг, 18 декабря 2008 17:57

Леонід Мідяний вилікував цироз голодуванням

— Вісім років тому я важив 120 кілограм і мав цироз печінки, — розповідає 38-річний вінничанин Леонід Мідяний. — Виходив на другий поверх і падав, так було погано.

Голодувати Мідяному порадив товариш, який вилікувався завдяки цьому методу. До лікарів чоловік не звертався, користувався літературою.

— Спочатку голодував 15 днів, 30 перерви, — каже Мідяний. — Далі 38 днів і три місяці перерви, потім голодував 40 днів. Значне полегшення відчув уже після першого голодування. Найсильніший ефект був після останнього. За весь період схуд на 53 кілограми. Зараз вага тримається в межах 68–78.

Працівник вінницького медуніверситету ім. Пирогова Сергій Міщук, 26 років, каже, що голодування допомагає зміцнити та розвантажити тіло. Організм використовує накопичені запаси. Але голодувати краще під наглядом лікаря.

Організм використовує накопичені запаси

— Десь за місяць до голодування людина припиняє їсти жирну, смажену, копчену, гостру їжу. За два тижні відмовляється від м"ясних і рибних продуктів. Ще за тиждень — від олії, сметани. Потім від баклажанів, картоплі, помідорів. За три дні до голодування їсть варені, парені, сирі овочі та крупи. В останній день підготовки п"є чаї або свіжі соки із фруктів та овочів. Потім іде саме голодування. У цей період нічого не їдять і не п"ють. У перший день виходу з голодування людина п"є тільки свіжий сік з одного виду фруктів чи овочів, розведений водою навпіл. Наступного дня можна пити чистий сік. На третій день — сік і потерте яблуко. Далі — суп або компот без цукру. Потім каші без приправ, варені овочі, салати.

Під час голодування потрібно робити очисні процедури. Це допоможе вивести токсини з кишківника. Інакше людина відчуватиме слабкість, біль, ломоту в тілі.

— Найпоширеніший вид очищення — клізми, — каже Сергій. — Якщо правильно робити підготовку та вхід, досить однієї на початку голодування. Якщо це довге голодування, їх слід робити два рази – між п"ятою і шостою ранку й вечора. Інший спосіб — випити 3–5 літрів підсоленої води. Вона повністю вимиє стравохід, шлунок та підшлункову залозу.

Сергій голодує із 14 років. Методику розробляв сам. Каже, що голодувати потрібно свідомо.

— Якщо себе змушувати, то можна дістати гастрит, язву, а то й булімію, — пояснює. — Тому людям, які хочуть схуднути, краще сісти на дієту й зайнятись фізичними вправами. Не можна голодувати людям із хворим серцем, підвищеним тиском, онкозахворюваннями на останній стадії.

Сейчас вы читаете новость «Леонід Мідяний вилікував цироз голодуванням». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть