Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 19:25

Кращі танцюристи розділять 10 тисяч гривень

Кращі танцюристи розділять 10 тисяч гривень

Минулої п"ятниці, 17 жовтня, у вінницькому нічному клубі "Амагама" відбувся перший відбірковий тур конкурсу "Клубні танці". Визначають найкращого танцюриста міста. Між трьома переможцями організатори розділять 10 тис. грн.

— У змаганні може взяти участь кожен бажаючий, — розповідає продюсер проекту Юлія Свєтлова, 30 років. — У відбірковому турі танець вибирає сам учасник. На конкурсі ж виконуватимуть те, що скажуть хореографи.

У першому змаганні взяли участь 16 чоловік: троє хлопців і 13 дівчат. До чвертьфіналу, який відбудеться 14 листопада, відібрали 11 учасників — усіх хлопців і вісім дівчат.

— Усі показали себе дуже добре, ми й не сподівалися, — каже Юлія. — Танцювали хіп-хоп і сучасні танці.

У відбіркових турах по одному учаснику зможуть вибрати глядачі.

— У залі стоятиме скринька, до якої присутні кидатимуть записки із номером конкурсанта, який їм сподобався, — продовжує Свєтлова. — Хто отримає найбільше голосів, теж пройде до чвертьфіналу.

У проекті можуть брати участь танцюристи від 16 років. Оцінюватимуть їх у відбіркових турах вінницькі хореографи Тетяна Честякова, Віктор Ляшукевич, Іван Козак, Сніжана Байдилюк та Юлія Свєтлова. У фіналі склад журі поміняється. Приїде кілька хореографів із Києва.


Наступні відбіркові тури відбудуться 24 та 31 жовтня. Із кожного виберуть найкращих учасників, їх кількість необмежена. Півфінал відбудеться 28 листопада, фінал — 19 грудня. Відеоролики про конкурс транслюватимуть по вінницькому телеканалу "Віта" в середу та четвер після кожного етапу конкурсу.

Для охочих взяти участь довідки за тел. 8 (0432) 69 00 76.

Сейчас вы читаете новость «Кращі танцюристи розділять 10 тисяч гривень». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть