Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 17:24

Картину Гапчинської планують продати за 30 тисяч доларів

Київська художниця Євгенія Гапчинська привезла до Вінниці 26 своїх картин. Виставка "Подарунок" відбувається в художній галереї "Арт-Шик".

— Гапчинська позиціонує себе зі щастям, — говорить мистецтвознавець галереї Оксана Нестерович, 35 років. — Називає себе постачальником щастя номер один. У її кумедних та зворушливих чоловічках кожен може впізнати себе в дитинстві.

Художниця відкрила свої "Галереї щастя" в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Москві. Її роботи є в приватних колекціях Лучано Паваротті, Софії Ротару, Андрія Шевченка, Олега Янковського, Андрія Данилка, Дмитра Коляденка, Марії Бурмаки.

— Картини, які вона привезла, коштують від 15 до 90 тисяч доларів, — продовжує Нестерович. — Уже відклали одну роботу на продаж за 30 тисяч.

Євгенія Гапчинська також бере участь у книжкових проектах, працює дизайнером одягу. У галереях, крім картин, можна побачити сумки, подушки, тарілки та інші речі із зображенням робіт художниці.


Виставка "Подарунок" триватиме до 14 січня з 10.00 до 20.00 на четвертому поверсі комплексу "Інтершик" за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 12а. Тел. (0432) 65 65 92. Вхід вільний.

Сейчас вы читаете новость «Картину Гапчинської планують продати за 30 тисяч доларів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть