Ексклюзивы
пятница, 28 сентября 2007 20:32

Дельвеккіо може завершити кар"єру і стати тренером

Колишній гравець італійської "Роми" Марко Дельвеккио, 34 роки, подумує про те, щоб завершити кар"єру гравця і почати тренерську діяльність, якщо йому не вдасться отримати пропозицію від одного з клубів серії А в січні, інформує www.championat.ru.

Футболіст провів на "Стадіо Олімпіко" 10 років, з 1995 по 2005 роки, і став улюбленцем римської публіки. Після того, як цього літа закінчився контракт Дельвеккио з "Асколі", який залишив серію А, він перебуває в статусі вільного агента.

- Зараз я в очікуванні. Немає ні поганих, ні хороших новин. Два клуби виявляють зацікавленність, але вони із-за кордону. З Італії поки пропозицій не поступало, але час ще є. "Падова", "Кремонезе", "Мессіна" і багато інших зверталися до мене, але Дельвеккіо не гратиме в серії Б, він грає тільки на вищому рівні. В кінці жовтня багато клубів замислюються про посилення. Якщо пропозиції так і не буде, я стану тренером, - заявив футболіст.
Сейчас вы читаете новость «Дельвеккіо може завершити кар"єру і стати тренером». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи