Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 16:29

У м"ясо по-французьки додають чорнослив і курагу

Директор Полтавського художнього музею (Галерея мистецтв) 48-річна Ольга Корчакова на новорічні свята готує м"ясо по-французьки. У нього жінка додає чорнослив і курагу.

— Так набагато смачніше виходить, — каже вона. — Причому всі інгредієнти я кидаю на око.

Для страви Корчакова купляє філе зі свинини. Відбиває, солить і перчить. Ріже кружечками цибулю.

— Ллю на сковорідку олію, викладаю туди м"ясо, кружальця цибулі, зверху кладу курагу, чорнослив і твердий сир. Найчастіше купую "Російський" Пирятинського сирзаводу, — продовжує господиня. — Зверху все це поливаю майонезом і ставлю в духовку. Як сир зарум"яниться і візьметься корочкою, можна виймати.

Сейчас вы читаете новость «У м"ясо по-французьки додають чорнослив і курагу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть