Директор Полтавського художнього музею (Галерея мистецтв) 48-річна Ольга Корчакова на новорічні свята готує м"ясо по-французьки. У нього жінка додає чорнослив і курагу.
— Так набагато смачніше виходить, — каже вона. — Причому всі інгредієнти я кидаю на око.
Для страви Корчакова купляє філе зі свинини. Відбиває, солить і перчить. Ріже кружечками цибулю.
— Ллю на сковорідку олію, викладаю туди м"ясо, кружальця цибулі, зверху кладу курагу, чорнослив і твердий сир. Найчастіше купую "Російський" Пирятинського сирзаводу, — продовжує господиня. — Зверху все це поливаю майонезом і ставлю в духовку. Як сир зарум"яниться і візьметься корочкою, можна виймати.
×
Комментарии