Ексклюзивы
четверг, 25 сентября 2008 17:16

Студентам умовно дадуть по 200 мільйонів євро

У Полтаві презентували програму "Глобал менеджмент челендж джуніор". Це всеукраїнський студентський чемпіонат, бізнес-проект, переможці якого зустрінуться з успішними бізнесменами і зможуть працювати в їхніх організаціях.

Програму створили 1980 року. Вона покликана навчити молодь управляти компаніями. Навесні цього року змагання стало студентським. У ньому візьмуть участь 167 вузів із 15 областей України.

У команді має бути по три-п"ять учасників. Усього чотири тури. Перші три етапи відбудуться в дистанційному режимі. У фінал відберуть вісім команд. Вони захищатимуть свої проекти в Києві.

Чемпіонат відбуватиметься у вигляді бізнес-симуляції. Команда, яка управлятиме умовною компанією, матиме віртуальні 200 млн євро. Учасники повинні вирішити специфіку її роботи, шляхи розвитку. Команди конкуруватимуть між собою.

Разом зберуться 11 грудня на національний коктейль.

Заявки на участь приймають до 10 жовтня. Чемпіонат стартує 20. Детальні умови на інтернет-сайті www.gmc.in.ua. Переможці поїдуть на міжнародний фінал до Португалії. Він відбудеться 23 квітня 2009 року. Один із півфіналістів отримає магістерську стипендію на навчання в австралійському університеті Гріффітс.

Сейчас вы читаете новость «Студентам умовно дадуть по 200 мільйонів євро». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть