Ексклюзивы
четверг, 15 января 2009 15:53

Новини коротко

Із 3 лютого в Полтаві змінюються короткі телефонні номери екстрених, довідково-інформаційних служб. Відповідна заміна цих номерів відбувається поетапно по всій Україні через перехід на єдину Національну нумерацію. Тож із лютого подзвонити рятувальникам у Полтаві можна буде за номером "101" (замість "01"), міліції — "102", швидкій допомозі — "103", в аварійну службу газової мережі — "104". Із тризначних на чотиризначні номери переводять комунальні служби. Зателефонувати в єдину контрольно-оперативну диспетчерську службу "05" можна буде за номерами: з житлово-комунальних питань — "1580" (замість "080"), із питань торгівлі — "1561" (замість "061"). Номер аварійно-диспетчерської служби "Полтаваліфту" змінюється з "086" на "1586".



У Котелевському районі назавжди закрили дві перукарні, ще дві — до усунення недоліків, виявлених органами контролю. Працівники санепідемстанції нарікають на порушення правил гігієни в цих закладах. Наклали 16 штрафів, від роботи відсторонили вісім працівників. Загалом на Котелевщині працює 11 перукарень.



В агрофірмі "Шишацька" підбили підсумки року, відзначили найкращих працівників. Дояр Дмитро Чипенко із Чернишівки Шишацького району став першим серед майстрів машинного доїння корів. У середньому він отримав від кожної корови по 5,6 т молока за рік. Тобто в середньому кожна корова щодня давала по 15 л молока. В агрофірмі зазначають, що останнім часом майстрами машинного доїння працюють дедалі більше чоловіків.

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть