Ексклюзивы
четверг, 11 декабря 2008 14:29

На ремонт аварійних мостів немає грошей

Мосту через річку Крива Рудка в райцентрі Семенівка понад 40 років. Ним щодня ходять на заняття учні місцевого навчально-виховного комплексу N2. Міст розвалюється. Жодного разу його не ремонтували. Аварійний міст із бочок понтонів у селі Брусовому Семенівського району також напівзатонув.

Міст через Криву Рудку зроблено із залізних труб й арматури, настил — дерев"яні дошки. На вході напис — "Міст аварійний. Механічний рух заборонено". Щодня ним їздять на велосипедах, скутерах, мотоциклах.

— Ми самі винуваті, що споруда в такому стані. Я не раз бачила, як викручували гайки із кріплень, відривали дошки, — каже 35-річна семенівчанка Марія. — У мене донька ходить у п"ятий клас. Я її проводжу. Дивлюся, доки не пройде мостом, боюся, що провалиться у дирки від одірваних дощок.

Торік створили комісію, що вивчала стан мосту. Пропонували його розібрати. Семенівчани не дозволили руйнували споруду. Коштів на капітальний ремонт у селищному бюджеті немає. Замість ремонту — замінили дерев"яний настил.

Шлях до навчального закладу мостом вдвічі коротший. Узимку школярі переходять на другий берег по льоду.

У селі Брусовому Семенівського району майже 40 років тому збудували міст із понтонних бочок. У селі три ставки. Вони розділяють Брусове навпіл. Через найбільший ставок проклали міст. Зараз він зіржавів та опускається під воду.

У сільській раді кажуть, на відновлення мосту треба 16 тис. грн. Таких грошей у селі немає. Напівзатонулим мостом користуються жителі вул. Пролетарської. Це єдина вулиця на другому березі ставка.

Сейчас вы читаете новость «На ремонт аварійних мостів немає грошей». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть