Ексклюзивы
четверг, 25 сентября 2008 17:19

На парасолях-"хамелеонах" під дощем з"являється малюнок

Цієї осені парасольки продають на 10–25 грн дорожче, ніж торік. На Центральному ринку в Полтаві користуються попитом вироби московських підприємств. Цього сезону завезли парасольки японської фірми "Три слони". Такі були популярними за радянських часів, продають за 160–180 грн. Товари інших виробників — 30–150 грн.

— Зараз почався сезон дождів, тому не перебирають зонтіками, — розповідає продавець Центрального ринку Анна Балик, 37 років. Жінка із подругою снідає в торговому наметі. У ньому майже 700 парасольок. — Дітям купляють прозорі з вушками.

Неподалік продуктового ринку дівчина продає парасольки з розкладного столика. Накрапає дощ, але продавець не відкриває парасольки.

— Стали модними "хамелеони", — говорить. — Коли намокає зонтик, то з"являються квітки. У нього пластикові спиці. Він не гнеться, коли вітер дує. Стоїть 70 гривень. Он повний автомат — за 90.

Найдешевші парасолі з металевими спицями за 25 грн.

Цієї осені вироби яскравих кольорів.

— В основному жовті, зелені, салатові й особливо фіолетові, — каже продавець Торгового дому на вул. Фрунзе. — Більшість беруть маленькі зонтики. Це щоб у сумку можна було покласти та зручно носити.

Сейчас вы читаете новость «На парасолях-"хамелеонах" під дощем з"являється малюнок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть