Ексклюзивы
четверг, 15 января 2009 15:44

Лікарняна лекція

Лікарняна лекція

На 12-му тижні вагітності ставала на облік у жіночій консультації. Перед цим багато прочитала про вагітність і вважала себе підготовленою до зубів.

У перший же день отримала гору направлень на різні аналізи, сказали ще сходити за довідкою в дитячу поліклініку. "Там вам лекцію прочитають, кіно покажуть", — сказала дільнична медсестра. Я ще перепитала, чи це бува не школа відповідального батьківства? Вона так на мить замислилась і сказала: "Ага...".

Я пішла одразу, бо це ж важливо!

У кабінеті за столом жінка років під 50 заповнювала журнал. Глянула на мене немигаючим оком і сказала якось по-злому: "Справку получите після того, як лекцію прослухаєте і відео подивитеся! Фільм про грудне вигодовування, хвилин на 15–20", — клацнула пультом. Я ледь устигла сісти. Жінка пішла розмовляти по мобільному в сусідню кімнату.

Про зціджування подивитеся перед родами!

На екрані з"явилася лікарка, перед нею на столику багато їжі. Почала розповідати, що треба їсти після пологів, щоб молоко було. Я спочатку намагалася запам"ятати. Та краще б пояснили, як готуватися до цього зараз. Але слухала. Ще, думаю, довідку не дасть, доки не перекажу почуте. Потім на екрані почали показувати, як правильно зціджувати молоко. Дивне видовище, не знала, що таке чекає.

Медпрацівниця повернулася і неочікувано вимкнула телевізор: "Ну ладно, про зціджування подивитеся перед родами! За місяць до родів розкажемо, як готувати груди до кормління". Дала вже готову довідку. Вона про те, що я прослухала лекцію. Краще б я пішла якісь аналізи здала, бо там ще ходити й ходити.

Сейчас вы читаете новость «Лікарняна лекція». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть