Ексклюзивы
четверг, 11 декабря 2008 14:20

До кінця грудня товари продаватимуть зі знижками

Полтавка Тетяна Петренко, 35 років, цього тижня в дитячому універмазі "Смік" у Полтаві купила своєму синові 4-річному Віталикові кросівки за півціни.

— Щороку перед Новим роком обходжу магазини, які роблять святкові знижки, — розказує. — Так вдається зекономити й купити пристойні речі. Польські кросівки з емблемою Спайдермена я купила за 104 гривні. Без знижки вони коштують 209. Продавець каже, що шкіряні. На ринку на китайські дерматинові така ж ціна. А тут якісні й симпатичні, акуратно зроблені.

Адміністратор "Сміку" 34-річна Світлана Ганжа каже, що товар зі знижками почали продавати з 1 грудня:

— Знижки діятимуть до кінця місяця або доки не закінчиться запас товару. Одяг і взуття для дітей до 6 років продаємо на 25 відсотків дешевше, а для 7–14-річних — за півціни, зазначеної на ціннику. У середньому на 15 відсотків дешевше у нас можна придбати іграшки, які потрапили до спеціального новорічного каталогу. Наприклад, плюшеве ведмежа "Смікі" коштувало 69 гривень. За святковим каталогом продаємо за 59.

Інтерактивна міні-майстерня з мелодіями і звуками роботи коштує 199 грн. Стільки ж — міні-кухня з мелодіями і звуками реального приготування їжі.

З початку грудня до середини січня в магазині побутової техніки "Техноярмарок" товари можна купити зі знижкою 30–70%.

Магазин побутової техніки "Ельдорадо" з 8 по 31 грудня проводить акцію "Даруємо 50% вартості".

— На 50 відсотків від вартості товару, який ви купите в період акції, вам дадуть знижку при купівлі наступного, — розказує продавець-консультант Ніна Усик. — Тобто, якщо зараз ви купите соковижималку за 500 гривень, то отримаєте купон на суму 250 гривень. А з 1 до 18 січня наступного року можете купити якусь побутову техніку на 250 гривень дешевше. Знижка поширюється на всі групи товарів, але не на всю техніку. Наприклад, у ряду чайників стоятиме визначена модель, яку буде можна купити зі знижкою за купоном.

Сонцезахисні й оптичні окуляри, а також лінзи й оправи в магазинах "Люксоптика" за акцією "Маскарад знижок" продають дешевше на 5–50%.

— Перед тим, як придбати товар, покупець витягає скретч-картку зі знижкою, — пояснює продавець Інна Бутенко. — Якщо в нього є ще дисконт, то знижки сумуються з номіналом дисконтної карти.

На шкіряне взуття італійської марки "Лучано Карварі" в торгово-розважальному центрі "Екватор" до 31 грудня дають знижки 20–50%. Акційне взуття позначене спеціальними стікерами, на яких написана сума знижки і стара ціна. Переважно це туфлі й демісезонні черевики. Наприклад, чорні жіночі черевики на високих підборах, які коштували 937 грн, продають за 656, зі знижкою 30%.

Жіночий одяг у бутиках "Інстіті" й "Марк Аурель" продають на 25–50% дешевше. В універмазі сімейного одягу "Тусо" на кожну другу річ знижка 20%.

Сейчас вы читаете новость «До кінця грудня товари продаватимуть зі знижками». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть