Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 17:19

Ані Лорак виконає пісні з останнього альбому "15"

Ані Лорак виконає пісні з останнього альбому "15"

26 листопада до Полтави приїде співачка Ані Лорак, 30 років. Концерт відбудеться в рамках туру "Шейді Леді". З однойменною піснею вона посіла друге місце на цьогорічному "Євробаченні".

— Концерти вже пройшли у 23 містах України, — розповідає піар-менеджер співачки Юлія Луньова. — Ані Лорак співатиме свої найкращі хіти, а також більшість пісень з останнього альбому "15". Родзинка кожного концерту — живий звук, гарна музика, улюблені пісні прихильників і танцювальне шоу.

Кароліна Куєк (справжнє ім"я Ані Лорак. — "ГПУ") співає з 4 років. У 14 підписала перший професійний контракт із продюсером Юрієм Фальосою. Псевдонім Ані Лорак довелося придумати, коли дівчина брала участь у конкурсі московської телепрограми "Ранкова зірка" 1995-го. У ньому вже була заявлена російська співачка під іменем Кароліна. Тому українська Кароліна вийшла з цієї ситуації, прочитавши своє ім"я навпаки. Так і з"явився псевдонім — Ані Лорак.

Співачка чотири роки живе з турецьким бізнесменом Муратом Налчжиоглу, 30 років. Він має власний готельний і ресторанний бізнес у Туреччині. 2006-го вони разом відкрили в Києві ресторан "Енджел Лаундж". Там подають дорогі страви, які мають назви пісень співачки.

Про весілля Кароліни та Мурата говорять давно. Після романтичної подорожі до Парижа на день народження співачка сказала, що планують цю подію на грудень.

У жовтні Ані Лорак літала на телешоу до Італії. Записала відеокліп на пісню "Сонце". У листопаді зніматиметься для новорічного вогника у столиці Швеції Стокгольмі.


Полтава, Палац дозвілля "Листопад", 26 листопада о 19.00. Квитки 180–250 грн.

Сейчас вы читаете новость «Ані Лорак виконає пісні з останнього альбому "15"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть