Ексклюзивы
пятница, 27 апреля 2007 19:00

Жовтяк розповів, як йому погрожували в Секретаріаті

Колишній губернатор Київщини Євген Жовтяк називає указ президента про його поновлення-звільнення "нікчемним". Розповідає журналістам, що його запрошували до Секретаріату президента й пропонували добровільно написати заяву про звільнення. Зокрема, заступник голови Секретаріату Віктор Бондар взамін пропонував "широкі можливості". А сам голова Секретаріату Віктор Балога казав, що зробить його заступником секретаря РНБО.

- Я сказав, що без зустрічі з президентом не напишу жодної заяви, - говорить Жовтяк. Розповідає, що після цього йому пригрозили, що він ніде не зможе працювати. Попередили, щоб він "не ображався, бо тепер вони діятимуть на власний розсуд".

Справжньою причиною свого звільнення називає земельні стосунки в Києві. Каже, що за його губернаторства була створена робоча група, яка займалася законністю роздачі землі.

- Виявили, що всього незаконно було роздано 12 тисяч гектарів землі. Інтереси багатьох були зачеплені. Каже, що не може назвати точних прізвищ, бо в документах стоять підставні прізвища.

Сейчас вы читаете новость «Жовтяк розповів, як йому погрожували в Секретаріаті». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть