Ексклюзивы
понедельник, 26 ноября 2007 15:05

Завтра БЮТ таки прийде в Раду

Депутати-бютівці мають намір прийти в парламент у вівторок, 27 листопада.

Про це в інтерв"ю Лізі повідомив представник Бюта Андрій Шкіль.

Він пояснив, що рішення про проведення засідання Верховної Ради у вівторок, 27 листопада, раніше ухвалила робоча група по організації роботи парламенту VI скликання.

"Група вирішила, що урочисте засідання буде в п"ятницю, 23 листопада, а наступне - у вівторок - 27-го", - відзначив депутат.

За словами Шкіля, у зв"язку з тим, що станом на цей час ніяких інших рішень не приймалося, він особисто має намір завтра прийти на роботу у Верховну Раду. "Завтра о 10:00 усі наші депутати будуть у парламенті", - запевнив він.

Відповідаючи на питання про те, якими будуть дії членів БЮТ у випадку, якщо будинок парламенту виявиться закритим, Шкіль заявив: "Ми його відкриємо! У нас є ключі". Разом з тим, Шкіль не виключає, що до завтрашнього дня можуть з"явитися якісь нові обставини, що вплинуть на проведення засідання парламенту.

Офіційну позицію фракції БЮТ із приводу можливого проведення засідання ВР 27 листопада одержати поки не вдається.

Джерело в керівництві фракції, яке побажало лишитися неназваним, повідомило, що поки це питання фракцією не розглядалося.

Позиція фракції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" з даного питанню поки до кінця не ясна.

Депутат Роман Зварич у п"ятницю заявив, що має намір ініціювати засідання робочої групи в понеділок для того, щоб розібратися із ситуацією, а в понеділок повідомив, що поки не варто розжарювати ситуацію в парламенті.

В Апараті Верховної Ради не зареєстровані заявки на проведення будь-яких заходів у парламенті в понеділок або у вівторок, повідомляє Українська правда.


Сейчас вы читаете новость «Завтра БЮТ таки прийде в Раду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи