Ексклюзивы
пятница, 22 августа 2008 08:22

За штучне утворення земельної ділянки саджатимуть до в"язниці - пропозиція уряду

Кабінет Міністрів має намір запропонувати Верховній Раді ввести штраф у розмірі від 200 до 500 не оподатковуваних мінімальних доходів громадян або обмеження волі на строк від 1 до 3 років за самовільне штучне утворення земельної ділянки в межах прибережної захисної смуги.

Про це сказано в повідомленні прес-служби першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова.

Під головуванням Турчинова відбулося засідання урядового комітету з питань економічної політики, на якому учасники розглянули й схвалили для наступного розгляду Кабміном проект закону "Про внесення змін до деяких кодексів України щодо встановлення відповідальності за штучне утворення земельної ділянки без відповідної дозвільної документації".

Законопроект передбачає внесення змін у Кодекс про адміністративні правопорушення, Кримінальний кодекс і Кримінально-процесуальний кодекс.

З метою адаптації українського законодавства до вимог Світової організації торгівлі комітет схвалив постанову Кабміну "Про визнання постанов Кабінету Міністрів з питань ввозу транспортних засобів на територію України такими, що втратили чинність".

Постанова передбачає скасування заборони на ввіз автобусів, вантажних і легкових автомобілів, яким на момент ввозу або експлуатації було понад 8 років.

Кабмін має намір заборонити зміну цільового призначення меліорованих земель, призначених для сільськогосподарських цілей, повідомляють Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «За штучне утворення земельної ділянки саджатимуть до в"язниці - пропозиція уряду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи