Ексклюзивы
четверг, 29 ноября 2007 14:43

Вінський допустив, що коаліція може розпастися до вівторка

Народний депутат України Йосип Вінський не впевнений у тому, що коаліція демократичних сил доживе до вівторка.  На запитання журналістів, чи не боїться він того, що до наступного засідання Ради можуть бути відкликані якісь підписи під угодою, і коаліція перестане існувати, він відповів, "боюся, бо тиск шалений".

Вінський зазначив, що, зокрема, займався реєстрацією документів про створення коаліції в апараті ВР. Він підкреслив, що в апараті ВР викликали людей для повторного підпису і проводили експертизу кожного підпису. За його словами, це "виконувалась чиясь вказівка і я навіть знаю чия". В той же час він відмовився назвати, за чиєю вказівкою це робилося.

Стосовно не підписання Іваном Плющем коаліційної угоди, Вінський сказав: "або він сам прозріє, або обійдемося без його підпису". Представник БЮТ при цьому підкреслив, що це проблема блоку "Наша Україна – Народна самооборона", і БЮТ не вестиме переговорів із Плющем, "нехай НУ-НС вирішує свої проблеми самостійно".

Вінський вважає, що при голосуванні за кандидатуру Тимошенко на посаду прем"єр-міністра можуть бути віддані голоси і народних депутатів з інших фракцій.

В той же час він підкреслив: "Ми нікого не будемо купувати", пише УНІАН.

Сейчас вы читаете новость «Вінський допустив, що коаліція може розпастися до вівторка». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть