Ексклюзивы
вторник, 22 января 2008 14:41

Відлупцювати Черновецького може кожен бажаючий

На Майдані Незалежності проходить акція за назвою "Дай ляпас Черновецькому".

Її проводить громадське об"єднання "Я – киянин", керівником якого є народний депутат від НУНС Кирило Куликов, повідомляє Обком.

Навпроти Софіївської вулиці встановлено "Я – киянин", де демонструється фільм про Леоніда Черновецького "Земля в ілюмінаторі", а також стенд із зображенням Леоніда Черновецького і фігура чоловіка у вишиванці, яка дає ляпас мерові Києва.

У рамках акції кожен бажаючий може безкоштовно сфотографуватися у вигляді того, хто дає ляпас, і згодом безкоштовно одержати фотографію, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Киян, що бажають сфотографуватися як учасника "історичної сцени", вдосталь.

Також кожен може залишити свої побажання мерові Києва Черновецькому на плакаті й одержати диск із фільмом "Земля в ілюмінаторі" і зелену стрічку в підтримку акції "Стоп. Черновецький".

Крім цього, організатори акції закликають потренуватися давати ляпаси на боксерському тренажері у вигляді чоловічої фігури.

Акція "Дай ляпас Черновецькому" триватиме кілька днів, пише Українська правда.


Сейчас вы читаете новость «Відлупцювати Черновецького може кожен бажаючий». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи