Ексклюзивы
среда, 12 марта 2008 14:05

Тимошенко вважають найуспішнішою жінкою-політиком (Інтернет-голосування)

Згідно з результатами інтернет-голосування, проведеного редакцією "Газети по-українськи", 44% читачів видання вважають найбільш успішною жінкою-політиком діючого прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко.

29% голосів отримала колишній прем"єр Великої Британії Маргарет Тетчер або як ще її називають "залізна леді". Ця жінка проявила себе як рішучий політик, яка чітко дотримувалася обраного курсу не дивлячись на критику.

9% опитаних жартома вважають найкращим політиками своїх дружин.

Майже однакову кількість голосів отримала федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель (5%), секретар РНБО Раїса Богатирьова і лідер Прогресивної Соціалістичної Партії України Наталія Вітренко (4%).

Найменший відсоток отримала кандидат у президенти США від Демократичної партії Хіларі Клінтон (2%). Зараз вона перебуває у стані передвиборної війни з іншим кандидатом від своєї партії - Бараком Обамою. Той з них, хто отримає найбільше голосів делегатів загальнонаціонального з"їзду демократів, і стане головним суперником республіканця Джона Маккейна.

У голосуванні прийняли участь 1200 читачів.

Сейчас вы читаете новость «Тимошенко вважають найуспішнішою жінкою-політиком (Інтернет-голосування)». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи