Ексклюзивы
пятница, 23 марта 2007 17:17

Тимошенко оголосила про відновлення Комітету національного порятунку

Об"єднана опозиція в Україні – Блок Юлії Тимошенко і Блок "Наша Україна" відновлює діяльність Комітету національного порятунку.

Про це на брифінгу в п"ятницю в Києві заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

Метою діяльності комітету, за її словами, є усунення від влади "клану Віктора Януковича" на основі дострокових парламентських виборів, заявила лідер БЮТ.

"Ми вирішили на нашій політраді сьогодні, а також порадившись з керівником блоку ("Наша Україна". – "ГПУ"), главою партії (НСНУ. – "ГПУ") Віктором Балогой, що ми з сьогоднішнього дня оголошуємо відновлення роботи Комітету національного порятунку. Ми вважаємо, що прийшов час сьогодні об"єднувати суспільні сили, усіх людей ... які відчувають загрозу новій, так званій "антикризовій владі", – заявила Ю.Тимошенко.

Вона охарактеризувала останні події в країні й у парламенті, пов"язані з "підкупом" частини опозиційних депутатів і переходом їх у коаліцію більшості, як державний переворот і заявила, що з сьогоднішнього дня опозиція починає збір пропозицій і заявок від усіх громадських організацій, партій, професійних і суспільних об"єднань на участь у Комітеті національного порятунку.

Тимошенко нагадала, що перемога демократичних сил пізньою осінню 2004 року була пов"язана, не в останню чергу, з діяльністю Комітету національного порятунку.

"Саме народ, а не політики, повинен зупинити державний переворот", – підкреслила лідер БЮТ, повідомляє Інтерфакс.

Сейчас вы читаете новость «Тимошенко оголосила про відновлення Комітету національного порятунку». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть