Ексклюзивы
понедельник, 17 декабря 2007 13:51

Тарасюк: "Регіони" панікують

Заступник голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Борис Тарасюк обвинувачує депутата Верховної Ради, члена фракції Партії регіонів Анатолія Толстоухова в спробах розколоти НУНС.

"ПР у такий спосіб намагається розколоти фракцію "Наша Україна - Народна Самооборона" і всі повинні розуміти це прагнення", - говорить Тарасюк, коментуючи заяви Толстоухова про можливість створення коаліції його політичної сили, Блоку Литвина й частини НУНС.

Тарасюк підкреслює, що всі депутати його фракції не погодяться ввійти до складу такої коаліції.

При цьому парламентарій підкреслює, що, відповідно до Конституції, коаліція формується фракціями, а не окремими депутатами.

Тарасюк вважає, що представник ПР, роблячи подібні заяви, демонструє стан паніки, у якому перебуває його партія.

"Спроба закликати до широкої коаліції з боку ПР не є новою. Те ж саме ми чули торік і пам"ятаємо, яким образом ПР поводилася з партнерами", - нагадує він.

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Анатолій Толстоухов виступає за створення коаліції із ПР, блоку Литвина й частини депутатів від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко впевнена в неможливості створити коаліцію НУНС і ПР.

29 листопада фракції "Блок Юлії Тимошенко" і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Раді створили парламентську коаліцію (більшість) - "Коаліцію демократичних сил", повідомляють Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Тарасюк: "Регіони" панікують». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи