Ексклюзивы
четверг, 22 мая 2008 14:00

Шуфрич озвучив умови "широкої" коаліції

Партія регіонів назвала умови для зміни конфігурації коаліції. Про це сказав народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.

"Єдиною умовою для зміни конфігурації коаліції чи то з частиною БЮТ, чи то з частиною НУ-НС - виключно ради того, щоб уникнути дострокових виборів у випадку, якщо так звана демократична коаліція, а я називаю її "помаранчевою", розвалиться, тобто тільки в цьому випадку - ми можемо розглядати наступний варіант зміни конфігурації. А саме: прем"єр-міністр Янукович, в коаліційній угоді відмова від ПДЧ з повідомленням про це Брюсселя - штаб-квартири НАТО - і ухвалення закону про надання права використання російської мови у всіх сферах життя, як це передбачено в 10-ій статті Конституції України. Інших варіантів бути не може", - сказав нардеп.

Крім того, він спростував інформацію про те, що зараз ведуться переговори Партії регіонів з "Нашою Україною" про створення широкої коаліції. "Широкої коаліції, де Раїса Богатирева буде спікером, а Арсеній Яценюк прем"єром, не буде ніколи. Це помаранчевий маразм, по-іншому це назвати не можна", - сказав Шуфрич, повідомляє Главред.

Сейчас вы читаете новость «Шуфрич озвучив умови "широкої" коаліції». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи