Ексклюзивы
пятница, 01 февраля 2008 14:05

Створення Антикорупційного бюро винесуть на РНБО

Рада національної безпеки й оборони на засіданні 15 лютого розгляне створення окремого правоохоронного органу з боротьби з корупцією.

Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента Пукшин.

З його слів, на засіданні буде розглянуто концепцію реформування кримінальної юстиції, що припускає створення такого органу.

Після затвердження концепції Президент Віктор Ющенко направить у Верховну Раду законопроект про створення антикорупційного органу.

На думку Ющенка, 2008 рік повинен стати вирішальним в подоланні корупції в Україні.

Національна комісія зі зміцнення демократії й затвердження верховенства права схвалила проект концепції реформування кримінальної юстиції.

Міністерство внутрішніх справ і депутат Верховної Ради Геннадій Москаль (фракція блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") ініціюють створення Антикорупційного бюро на базі підрозділів з боротьбі з організованою злочинністю МВС і підрозділів Служби безпеки України з боротьби з корупцією й організованою злочинністю, пишуть Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Створення Антикорупційного бюро винесуть на РНБО ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи