Ексклюзивы
вторник, 13 ноября 2007 13:12

"Регіони" консультуються з усіма, крім БЮТу

Один із лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова прогнозує, що політичні сили, котрі пройшли у Верховну Раду, до початку засідання у вівторок, 13 листопада, групи з підготовки першої сесії парламенту досягнуть компромісу з питань її порядку денного.

Про це повідомила прес-служба ПР.

Богатирьова впевнена, що політичні сили зможуть знайти компроміс не тільки щодо обрання керівництва підготовчої групи, але й з інших питань порядку денного.

При цьому вона висловила впевненість, що у вівторок всі політичні сили проводять між собою консультації.

"Ми проводимо консультації і з Блоком "Наша Україна - Народна Самооборона", і з Блоком Литвина, і з комуністами, і, безсумнівно, наша позиція буде висвітлюватися чітко на засіданнях робочої групи, як завжди, або на інших нарадах", - говорить Богатирьова.

Вона також висловила надію, що робоча група зможе підготувати початок роботи парламенту й прийняти всі необхідні для цього рішення.

Депутатська група з організації й підготовки першої сесії Верховної Ради 6-го скликання продовжить свою роботу у вівторок, 13 листопада.

Група провела 12 листопада своє перше засідання.

Раніше засідання групи не змогли відбутися через відсутність кворуму.

Сейчас вы читаете новость «"Регіони" консультуються з усіма, крім БЮТу». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи