Ексклюзивы
вторник, 18 ноября 2008 10:10

Пока есть только один официальный кандидат на должность спикера

Поки офіційним кандидатом на посаду спікера є лише Володимир Литвин.

Про це пише у вівторок "Комерсант-Україна", нагадуючи, що відповідний проект постанови раніше зареєстрував депутат від "НУ-НС" Олександр Омельченко.

Як відомо, у понеділок лідери фракцій вирішили, що обрання спікера буде питанням N1 на порядку денному парламенту на вівторок.

При цьому голосування за нового голову Верховної Ради планується провести в поіменному режимі, а не бюлетенями, як це передбачає регламент парламенту.

До такого рішення депутати дійшли, ухваливши 12 листопада проект постанови "Про вид і спосіб голосування при відставці й обранні голови Верховної Ради", зазначає газета.

Як повідомив у понеділок перший віце-спікер Олександр Лавринович, на нараді лідерів було вирішено, що у вівторок, 18 листопада, у випадку обрання спікера парламенту буде сформовано порядок денний, переважно з законопроектів, розглянутих вже у першому читанні, які мають соціальний характер.

"Якщо голову не оберуть, буде оголошена перерва до того моменту, поки не вирішиться питання з керівником парламенту", - сказав він.

Сейчас вы читаете новость «Пока есть только один официальный кандидат на должность спикера». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи