Ексклюзивы
вторник, 06 ноября 2007 16:56

Мороз пішов з Ради за Богатирьовою та людиною Литвина

Голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз залишив засідання підготовчої депутатської групи з організації й проведення першої сесії Верховної Ради 6-го скликання.

Він пояснив своє рішення відсутністю кворуму на засіданні.

Спікер зазначив, що на момент початку засідання на ньому були присутні тільки 19 з 30 членів групи.

Він повідомив, що незабаром після відкриття засідання його залишила представник Партії регіонів Раїса Богатирьова й ще двоє кандидатів у депутати.

Таким чином, з його слів, у залі залишилися тільки 16 учасників групи.

Мороз зазначив, що представник блоку Литвина Ігор Шаров вніс пропозицію обрати головою підготовчої групи комуніста Адама Мартинюка.

У той же час лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко запропонувала на цю посаду кандидатуру представника блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Романа Зварича.

"Але потрібно, щоб за цю пропозицію проголосували 16 чоловік. Оскільки позиція Шарова розходилася з пропозицією Тимошенко... він (Шаров) також залишив засідання", - сказав Мороз.

Він допустив, що засідання робочої групи продовжиться в середу, при цьому зазначивши, що на момент, коли він залишив засідання, воно ще не закінчилося.

Відповідно до регламенту Верховної Ради, голова парламенту попереднього скликання ініціює засідання підготовчої депутатської групи з організації й проведення першої сесії новообраної Ради.

Партія регіонів відмовилася брати участь у засіданні підготовчої депутатської групи з організації й проведення першої сесії Верховної Ради 6-го скликання до реєстрації Центральною виборчою комісією депутатів, обраних за її списком, пишуть Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Мороз пішов з Ради за Богатирьовою та людиною Литвина». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи