Ексклюзивы
воскресенье, 09 ноября 2008 18:33

Луценко пропонує ввести податок на розкіш

Виступаючи під час телепрограми "Свобода на Інтері", Юрій Луценко запропонував учасникам програми обговорити тему - "Чи потрібно в Україні запровадити податок на розкіш?" На думку міністра внутрішніх справ України, "наша держава сьогодні потерпає від економічної кризи, але при цьому влада рятує, в першу чергу, фінансовий сектор, зокрема комерційні банки, котрі є у приватній власності". Про це повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"Багаті повинні платити більше, - заявив Юрій Луценко. - Але це не означає, що за все повинні платити багаті. Я переконаний, що розумна, багата, толерантна людина не може почувати себе впевненою серед жебраків. Вона мусить внести свій вклад в розвиток суспільства. Це основна відмінність між європейським капіталізмом та диким азійським".

Міністр заявив, що саме зараз наступив той час, коли прийняття цього законну є конче необхідним. Юрій Луценко повідомив присутнім, що, згідно даних Міністерства транспорту та зв"язку України, в нашій країні офіційно зареєстровано майже 1 600 яхт, в т.ч. 53 довжиною 15-24 метри вартістю до 2 млн дол. кожна, 74 приватних літаки, 52 вертольоти та 27 тис. автомобілів вартістю понад 100 тис. дол., у тому числі " Rolls-Royce", "Bentley" по 300 тисяч та "Lamborghini" по 500 тисяч доларів кожен.

"Я хочу, щоб ви зрозуміли, що таке предмети розкоші, - сказав політик. - Скільки є приватних палаців - невідомо. Але ви кожен день бачити їх навколо кожного українського міста. Дехто вже навіть має приватні замки. А скільки людей мають сотні, а подекуди й тисячі гектарів землі. Отже сьогодні явно в Україні є клас багатих… і вони повинні платити податок на розкіш", повідомляє zaxid.net.
Сейчас вы читаете новость «Луценко пропонує ввести податок на розкіш». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть