Ексклюзивы
понедельник, 03 декабря 2007 13:40

Луценко про Колесникова і портрети Ющенка в есесівскій формі

Нагородження Бориса Колесникова орденом "За заслуги" II ступеня є грубою політичною помилкою, вважає лідер Громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко.

Він нагадав, що Колесніков причетний до розпалювання сепаратизму в країні.

Прикладом цього, за словами Луценка, є події жовтня 2004 року, коли кандидата в президенти Ющенка зустрічали в Донецьку з карикатурами в есесівській формі та масовими хуліганськими діями.

За словами лідера НУ-НС, апогеєм такої політики став сепаратистський "сходняк" в Сєвєродонецьку, де яскравою фігурою вкотре був Борис Колесников.

"Я не знаю, як готувалися списки до нагородження. Але в зв"язку з цим хотів би нагадати, що авторитет інституції пап римських в свій час надзвичайно занепав через введення практики продажу індульгенцій різним злодіям, шахраям на вбивцям. І лише після відміни такої ганебної практики, авторитет Папи римського знову зріс до належної висоти. Можливо, ця історична довідка стала б гарним уроком для тих, хто сьогодні готує подібні укази Президента України", - заявив Луценко.

У п`ятницю Президент Віктор Ющенко вручив державні нагороди і присвоїв почесні звання з нагоди річниці проведення референдуму, що підтвердив акт про незалежність України. Відповідним указом глава держави відзначив 162 людини.

Серед них є і народні депутати, зокрема представник Партії регіонів Борис Колесников. Президент удостоїв його ордена "За заслуги" II ступеня.

За матеріалами: прес-служби НУ-НС

Сейчас вы читаете новость «Луценко про Колесникова і портрети Ющенка в есесівскій формі». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть