Ексклюзивы
пятница, 13 апреля 2007 15:36

Луценко пообіцяв не брати в список кримінальних авторитетів

Лідер руху "Народна самооборона" Юрій Луценко обіцяє не допустити в депутатський список блоку "Народна самооборона" кандидатів, які мають кримінальне минуле.

Про це він сказав у п"ятницю.

"(Членів списків) сьогодні й завтра буде перевірено в базах даних на судимість і притягнення до кримінальної відповідальності у МВС і СБУ", - пообіцяв Луценко.

Він також зазначив, що ніхто з кандидатів, які матимуть зафіксовану судимість, не зможуть бути кандидатами від "Народної самооборони".

Луценко зазначив, що відповідні перевірки кандидатів не суперечать чинному законодавству. "Я не хочу мати "чорних котів" у закритих списках", - заявив він.

13 квітня партії "Вперед, Україно!" й "Християнсько-демократичний союз" домовилися створити виборчий Блок "Народна самооборона" Юрія Луценка, політична партія "Уперед, Україно!" і партія "Християнсько-демократичний союз" для участі в позачергових виборах Ради, пишуть Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Луценко пообіцяв не брати в список кримінальних авторитетів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи