Ексклюзивы
четверг, 08 ноября 2007 14:46

Катеринчуку не терпиться доробити Податковий кодекс

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" мають намір відразу після формування коаліції у Верховній Раді 6-го скликання створити робочу групу для доробки проекту Податкового кодексу.

Про це повідомила прес-служба "Європейської партії України", яка входить до НУНС.

Група буде працювати над внесеним у парламент у березні проектом Податкового кодексу.

Планується, що до складу робочої групи ввійдуть представники БЮТ, НУНС, а також підприємці, які брали активну участь у наробітку пропозицій до проекту.

Лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук зазначає, що якнайшвидша підготовка й прийняття Податкового кодексу були частиною передвиборної програми НУНС, зокрема в програмі було зафіксовано зобов"язання до кінця 2008 року забезпечити прийняття кодексу для того, щоб з 2009 року він вступив у дію.

"Ці зобов"язання лягли в основу коаліційної угоди, парафованої БЮТ і НУНС", - нагадав Катеринчук.

З його слів, в основі проекту - необхідність створити прості й зрозумілі умови для сплати податків, ліквідація податкової міліції, зменшення ставки податку на додану вартість і ліквідація корупційних схем його відшкодування, а також введення єдиного соціального податку.

Кабінет Міністрів передав Верховній Раді на затвердження Податковий кодекс.

Блок "Наша Україна-Народна Самооборона" планував до 30 вересня представити проект Податкового кодексу, пишуть Українські новини.

Сейчас вы читаете новость «Катеринчуку не терпиться доробити Податковий кодекс». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи