Ексклюзивы
вторник, 26 августа 2008 14:06

Гриценко не против посоревноваться с Ющенко за президентство

Голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко не виключає висунення своєї кандидатури на посаду Президента України на виборах у 2010 році.

Про це Гриценко заявив сьогодні під час спілкування в чаті з відвідувачами інтернет-порталу "Главред".

"Чим більше я спостерігаю за руйнівними діями нинішніх претендентів на президентський посаду, їх цілковиту неадекватність викликам і погрозам, які стоять перед Україною, їх нездатністю об`єднати країну і створити гідні умови для життя та безпеки наших громадян, тим більша ймовірність того, що доведеться брати участь у виборчій кампанії у 2010 році. Але якщо я прийму таке рішення, воно не базуватиметься на олімпійському принципі – головне не перемога, а участь", - зазначив народний депутат.

При цьому Гриценко підкреслив, що "це можливо лише тоді, коли велика частина суспільства дозріє до переходу від пасивного розчарування в нинішніх політиках першого ряду, до активної підтримки нових людей, і коли будуть реальні перспективи не просто взяти участь, а перемогти і реалізувати запропоновані суспільству програми", сообщает УНИАН.

Сейчас вы читаете новость «Гриценко не против посоревноваться с Ющенко за президентство». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть