Ексклюзивы
понедельник, 21 января 2008 15:08

Головний психіатр Києва прокоментував бійку Луценка і Черновецького

Головний психіатр м. Києва В"ячеслав Мішиєв вважає, що інцидент, який стався між міністром внутрішніх справ Юрієм Лцуценком і мером Києва Леонідом Черновецьким, може стати приводом для окремих представників українського соціуму діяти аналогічно.

Про це він заявив, коментуючи інцидент між вищезгаданими посадовцями, який стався 18 січня після засідання Ради національної безпеки та оборони в Києві.

"На мій погляд, вчинок, який ми розглядаємо, - непристойний, це однозначно. Такого роду вчинки не прикрашають самих учасників інциденту й Україну в цілому. Це може мати наслідки для підлеглих і ряду обивателів", - сказав Мішиєв, додавши при цьому, що "такий вчинок може бути якоюсь мірою чинником відпущення заборони, вседозволеності".

При цьому психіатр не виключив, що такі вчинки "можуть тиражуватися, ставати копією". Як пояснив Мішиєв, коли такого рангу посадовці "дозволяють собі такі вчинки, вони знімають заборони для певних груп соціуму".

На запитання, під який психіатричний термін можуть потрапити дії учасників інциденту, головний психіатр Києва відповів: "Ставити клінічно, використовувати професійні терміни кривдника чи потерпілого неетично, тим паче, що жоден з учасників інциденту не звертався до мене як до фахівця".

У свою чергу, присутній на прес-конференції адвокат Дмитро Дорофєєв, аналізуючи цю ситуацію, не виключив, що "своїм прикладом він (Луценко) дозволив подати приклад простим громадянам".

У той же час він підкреслив, що чиновники, не зважаючи ні на що, мають нести персональну відповідальність за такі вчинки, повідомляє УНІАН.

Сейчас вы читаете новость «Головний психіатр Києва прокоментував бійку Луценка і Черновецького». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть