Ексклюзивы
среда, 19 ноября 2008 15:47

Черновецький вважає Турчинова неадекватним

Мер Києва Леонід Черновецький назвав популістськими і безвідповідальними заяви першого віце-прем"єр-міністра Олександра Турчинова про те, що тарифи на громадський транспорт у столиці завищені.

Слова мера процитували в Київській міській державній адміністрації.

"Пан Турчинов занадто загрався в пошуках дешевої популярності серед киян. Після того, як жителі столиці повністю відмовили йому в довірі на нещодавніх позачергових виборах, які незаконно ініціювала його політична сила, він вирішив набрати політичні бали і зайнявся" вирішенням "транспортного питання.

Будь-які доручення і розпорядження від політичного аутсайдера Турчинова, які стосуються проблем життєзабезпечення столиці, зокрема, функціонування транспорту - це неадекватна реакція на відсутність популярності серед киян ", - переконаний Черновецький.

За словами мера, Олександр Турчинов, будучи другою людиною в Кабінеті міністрів, жодного разу не виступив із пропозицією про виділення коштів з держбюджету для підтримки та розвитку столичного муніципального транспорту.

"Дивна позиція першого віце-прем"єра Турчинова не має нічого спільного із вирішенням питань безпечної роботи і розвитку комунального транспорту столиці. Ця людина ніколи не жила київськими проблемами і, більше того, навряд чи була у столичному метрополітені.

Оскільки Кабінет міністрів ніколи не виділяв коштів на розвиток столичного комунального транспорту, не відшкодовує збитки транспортних підприємств, будь-які заяви першого віце-прем"єра про необґрунтованість тарифів - це не більше ніж порожні балачки, характерні для лідерів БЮТ ", - заявив Черновецький.

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов заявив, що слід знизити тарифи на проїзд у Києві до 1 грн в метро і 80 коп. у наземному транспорті, пише Кореспондент.

Сейчас вы читаете новость «Черновецький вважає Турчинова неадекватним». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи