Ексклюзивы
четверг, 26 августа 2010 11:07

"За контрактом два роки не маю права вагітніти"

22-річна Ганна Пославська з Нової Каховки в грудні минулого року перемогла в українському відборі на конкурс краси \"Міс Всесвіт-2010\" й одразу почала готуватися до змагання. Ходила на світські заходи, щомісяця витрачаючи близько $2000 на одяг. Щодня працювала по 3 години в спортзалі, щоб не виглядати непримітно на тлі фігурних латиноамериканок. Підкачала м'язи на грудях і сідницях. Перед зустріччю з президентом конкурсу, мільярдером Дональдом Трампом, тиждень засмагала в Єгипті. За 10 днів до початку Ганна вилетіла до Лас-Вегаса.


13 серпня, п'ятниця. Нас поселили в найдорожчому готелі міста Mandalay Bay. Моя сусідка по кімнаті - канадійка Олена. Вона з Росії, тому ми швидко знайшли спільну мову. Я привезла чотири валізи одягу й косметики.

14 серпня, субота. Прокинулася о шостій ранку. Була на фотосесії в американського майстра Фаділь Беріші. Працювала з дизайнером Шеррі Хілл, яка пошила мені сукню з блакитного шовку. Її одягну на вихід у вечірніх сукнях.

15 серпня, неділя. Зустрілася з росіянкою Іриною Антоненко. Плаття для неї пошили на фабриці в Швейцарії, прикрасили золотими квітами. Витратила на нього 100 тисяч доларів. Із нею приїхали батьки, багато родичів і друзів.

16 серпня, понеділок. Ходила до однієї з кращих американських візажисток Ізабелли. Її послугами користуються Брітні Спірс і Дженніфер Лопес.

17 серпня, вівторок. Їздили в Shark Park. Дуже втомлена. Спала чотири години. Усюди супроводжує охорона. Дівчину з Іспанії оштрафували за те, що хотіла втекти від охоронців і зустрітися зі знайомими за межами готелю. Торік дівчину з Бразилії мало не виключили з конкурсу - купалася в басейні без шапочки. У готелі бояться, що волосся заб'є каналізацію.

18 серпня, середа. Встигла познайомитися з Міс США. Вона знялася в еротичній фотосесії, й це викликало обурення серед американців. У кількох телеефірах вибачалася перед нацією.

19 серпня, четвер. Уранці мала три зйомки. У Фаділь Беріші всім зробили боді-арт. Я була тигрицею. Після обіду підбирала купальник для шоу. Буду в білому або рожевому.

20 серпня, п'ятниця. Прокинулися о 4.30 ранку. Доки сонце не встало, знімали вітання в купальниках. Потім поїхали на прогулянку озером. Там теж фотографувалися. Вдалося покататися на водному мотоциклі. Зустрілася з власницею конкурсу \"Міс Всесвіт Україна\" Олександрою Ніколаєнко. Водила мене до свого спа-салону \"Олександра СПА\".

21 серпня, субота. Проходив аукціон національних сувенірів, усі дівчата привезли свої лоти. Я продавала вишиту власноруч картину. Гроші пішли на благодійність. Останні репетиції. Дала чотири інтерв'ю. Дві години була в спортзалі.

22 серпня, неділя. Знімали вихід у вечірніх сукнях. Усі нервують, тому часто збиваються. Дехто записується з десятого разу. Я все роблю правильно, поставили в першу лінію.

23 серпня, понеділок. Єдиний день, коли дозволили довше поспати. Прокинулася о 7.00. Увечері перемогу в конкурсі отримала 22-річна мексиканка Хімена Наваррете. Я стала третьою віце-міс. За умовами контракту два роки не маю права вагітніти й виходити заміж.

Сейчас вы читаете новость «"За контрактом два роки не маю права вагітніти"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть