Ексклюзивы
четверг, 13 января 2011 16:03

"Сумки залишаються великі і об'ємні"

 

1. Перший модний тренд - дублянки із овчини. Найактуальніші кольорові поєднання - коричневий із білим.

2. Також дуже модна руда шкіра. Вона нікуди не ділась, просто перейшла із чорного в більш благородний і ноский колір. Модно все: шкіряні брюки й сукні, спідниці, пальто.

3. Хутро актуальне, як завжди, особливо пухнасте. І тут лідирує рудий колір. Дуже класно вдягнути джинси, джинсову сорочку, рудий пояс, такі ж черевики, а зверху бежеве пальто з жовтим хутром рисі.

4. Входять у моду брюки з високою талією. Але це фізично складно. Треба мати гарну талію і вміти це носити.

5. Повернулася довжина нижче коліна і сонцекльош. Вищий пілотаж - шкіряна спідниця сонцекльош із блузкою. Наші мами так вдягалися у 1970-х і ходили на роботу.

Вищий пілотаж - шкіряна спідниця сонцекльош із блузкою. Наші мами так вдягалися у 1970-х і ходили на роботу

6. Взуття на платформі буде модним ще довгий час, цього сезону - із хутряними вставками. Особливо актуальний каблук середньої висоти. А також черевики на шнурівках, ботфорти. Останні давно перестали бути атрибутом проституток і стриптизерш. Це вже фешен.

Супер - руді шкіряні брюки, заправлені в руді шкіряні ботфорти, а зверху сорочка типу "арі-кантр-стайл".

7. Сумки залишаються великі й об'ємні. Один із вечірніх варіантів - клатчі на ланцюжку.

8. Прикраси модні масивні, великі й золоті, скрізь - на шиї, на руках, у вухах. І до цього всього - одягнути скромну сукню.

9. Увійшли в моду хутряні рукавиці. Довжина може бути різною. Але залишається тенденція високих, особливо - без пальців.

10. Чоботи уггі лишаються. Вони дуже теплі й зручні. Перші я купила у Москві за божевільні гроші  шість років тому. А перед тим побачила картинку із Памелою Андерсон в Лос-Анджелесі на пляжі в купальнику і в оцих штуках.

11. Головні убори - це шапочки-ковпачки різної довжини, в'язані шапки, вушанки. Повернулися берети із 1980-х і початку 1990-х.

 

12. Шарфи в моді хутряні. Їх треба закручувати навколо шиї, як хомути. Просто так, щоб висіли на шиї - вже не модно. Одягати їх потрібно із сукнями і пальто. Із кольорів - рудий, пісочний, бежевий і коричневий. І, звичайно, завжди актуальний - чорний.

Сейчас вы читаете новость «"Сумки залишаються великі і об'ємні"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть