Ексклюзивы
четверг, 25 ноября 2010 14:03

"2060 року помре остання рудоволоса жінка"

У п'ятницю в столичному нічному клубі Crystal hall пройшов конкурс краси серед рудоволосих дівчат "Міс Золота осінь-2010". У ньому взяла участь 21 киянка.

О 19.00 біля входу збираються із півсотні гостей. На вулиці сиро та прохолодно, накрапає дощ. Двоє прибиральниць швабрами протирають сходи до клубу, руками визбирують недопалки з урни. У сміттєві баки вкладають нові поліетиленові пакети.

- Поприходили вилупки-петеушники собі шльондр вибирать, - каже обурено одна з них, коли високий лисий хлопець кидає на асфальт сигарету й гасить її ногою. - Тобі шо руки відваляться той окурок до мусорки донести?

О 19.20 по 10 відвідувачів впускають усередину. Четверо широкоплечих охоронців проводять фейс-контроль. Зазирають дівчатам у сумочки, дивляться на чоловіків, чи тверезі.

- Насправді ці амбали оцінюють, у яких шмотках ти прийшов, - розповідає 24-річний дизайнер Микола Лабезник. Він відпочиває в клубі щоп'ятниці. - Спеціально вдягаю кофту з коротким рукавом, щоб було видно золотий браслет і годинник "Ролекс". Це підробка, але виглядає, наче справжній. Замість діамантів стразами інкрустований. Пускають тих, хто побагаче виглядає. Якщо трохи випивши, це тільки на руку. Коли людина вже піддата, вона більше витратить. Для таких у коридорі клубу навіть банкомат поставили, аби могли зняти гроші, якщо гаманець схудне. Дівчат пускають усіх. Вони собі майже нічого не купують, але розводять лохів, яким нема де діти гроші.

Посеред зали стіл для журі. Першими за ним займають місця співаки Борис Апрєль і Міка Ньютон. Бориса обступають фанатки. Намагаються доторкнутися до його одягу, погладити волосся. Апрєль жартує, роздає автографи. На Міку уваги ніхто не звертає.

- Уперше проводять конкурс краси, де всі дівчата рудоволосі, - говорить учасниця групи "А.Р.М.І.Я" Анастасія Снадная, 24 роки. - Зараз тільки 2 відсотки населення земної кулі руді. Нещодавно американські дослідники написали, що в 2060 році помре остання рудоволоса жінка. Вони генетично старші за блондинів і брюнетів. Уперше вони з'явилися в Африці 100 тисяч років тому. Рудими були неандертальці.

Праворуч біля Ньютон сідає співак Олександр Фортадо. Він - друг сина екс-президента Андрія Ющенка. Раніше по клубах часто ходив із ним.

- Не пам'ятаю, коли востаннє разом десь висіли. У нього ж тепер сім'я, донька маленька, - каже Фортадо, ковтаючи мінеральну воду.

Початок конкурсу затягується на 2 год. Дівчата пудряться та малюються в гримерці площею 3 х 3 м.

Я спеціально вдягаю кофту з коротким рукавом, щоб було видно золотий браслет і годинник "Ролекс". Це підробка, але виглядає, наче справжній

- Уперше перед конкурсом дівчата такі дружні та спокійні, - розповідає стиліст Ольга Шорупова, 34 роки. - Я вже 10 років роблю макіяж учасницям конкурсів краси. Усі намагаються одна одній насолити. 2006-го конкурсантка принесла з дому розбиту новорічну іграшку й підклала її суперниці в босоніжку. Ту забрала "швидка". Часто ламають підбори, рвуть панчохи й колготи, крадуть трусики від купальників. Дівчина бюстгалтер одягла, а трусів нема. Всю гримерку перерили, знайшли в сумочці її найкращої подруги.

У приміщенні прохолодно. Дівчата тремтять. Одягають шуби, у яких мають виходити на сцену.

- Юля, втягни живіт і стегна наперед не виставляй. Ти що не бачиш, як у тебе боки вивалюються? - одна з мам дає останні настанови доньці.

Дівчата дефілюють у білизні та шубах, відповідають на запитання журі.

- Рудоволосі жінки - дуже підступні, - продовжує стилістка. - У мене подруга рудою була, хоч і перефарбувалася в блондинку. Звабила мого чоловіка. Кельти були рудими й через те багато воювали. "Золоте" волосся - це символ вогню та ворожнечі. Недарма психологи довели: що густіше в жінки на обличчі ластовиння, то більшою вона є стервою.

Переможницею оголошують 21-річну Валерію Лахіну. Їй дарують путівку до Парижа.

Сейчас вы читаете новость «"2060 року помре остання рудоволоса жінка"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть