Ексклюзивы
четверг, 02 сентября 2010 13:13

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"

Знайомий був страшним п'яницею. Пішов до Свідків Єгови, став зразковим сім'янином. У гості його не кличемо, бо неможливо слухати. Але діти тепер при батькові ростуть. Правда, такі ж зомбовані.

Василь, 48 років, Львівська область


Сусідка переписала частину квартири на керівника якоїсь секти. Донька її плаче, бо як матір вмре, опиниться з родиною на вулиці. Намагалися судитися, але в сектантів сильні адвокати.

Олена, 29 років, Київ


Не зовсім згоден із тим, що читати думки можна буде за кілометр. Для них фізичний простір не має значення, бо вони перебувають в іншому вимірі - ментальному. Елементарні частинки нейтрино миттєво розносять думки по Всесвіту. Тому, якщо хтось навчиться їх "читати", то відстань до об'єкта не матиме значення. Зараз уже є люди, які здатні підключатися до інформаційного поля Всесвіту, - ясновидці. Вони можуть "зчитувати" інформацію з минулого чи майбутнього. Настане час, коли таким даром володітимуть усі.

Олександр Всеволодович, 58 років, біоенергетик


Колись давно мені теж дошкуляла печінка. Але поступово навчилася жити з нею в злагоді. Головне - не пропускати крізь неї всі негаразди світу. А ще добре допомагає склянка теплої води натщесерце та йогівські вправи для живота - надути, потім втягнути і так кілька разів поспіль.

Вікторія, Київ


Якось прийшла до лікарки через гайморит. А вона напередодні застукала чоловіка з коханкою. Дві години слухала, який він покидьок, крапала їй заспокійливе. Потім вона все-таки виписала мені рецепт дорогих ліків і сказала купити в сусідній аптеці.

Юлія, 23 роки, Дніпропетровськ


Заходжу недавно в жіночу консультацію. Там лікарка з медсестрою бутерброди  їдять. Питаю: "Може, мені пізніше зайти?" А вони: "Та сідайте, чого ви". Розпитували про хворобу, сьорбаючи чай. На рецепті залишилися жирні плями від ковбаси.

Олена, 24 роки, Вишневе Київської області


Хай Камалія не придурюється, що не може прибирати, бо має проблеми зі щитовидкою. Якби в чоловіка не було стільки грошей, робила б усе сама. І без хімії -  руцями, руцями.

Світлана РОДЬКІНА, 29 років, Вінниця


Не знаю, що то за ворожка, яка каже: у родині двох хворих дітей не буває. Знайома із сім'єю, в якій троє дітей народилися з тією самою хворобою. Усіх поховали. Це випробування для батьків. І якщо Господь хоче, він його насилає і двічі, і тричі, і 10 разів.

Ганна, Рівненська область


Із відразою читала, як Геннадій Чуйко лікує людей портретом Віктора Януковича. Біля фотографії президента виконує якісь обряди з водою... Та це ж шизофренія! Навіщо робити шоу з хворої людини?

Тетяна ШПИНДІВСЬКА, 30 років, Сміла Черкаської області

Сейчас вы читаете новость «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам"яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть