Ексклюзивы
четверг, 21 октября 2010 13:15

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"

Тільки відкрила журнал - картинка з дядьком, що справляє нужду в парку. Подумала: що за неподобство? А якщо людина побачить себе із причандаллям на цілій сторінці? Таких і в нашому парку Шевченка - під кожним деревом. Людям й справді нема де дітися. Туалет - один, і той постійно закритий.

Ірина ПОПАДЮК, 27 років, Івано-Франківськ

Коли чоловік показав фото на розвороті, аж почервоніла. Зазвичай відношу журнал своїм школярам. Але, думаю, цього номера вони не побачать. Інакше доведеться особисто відповідати перед директором. Та й самій неприємні такі знімки.

Тетяна МАЗУР, 30 років, учителька, Вінниця


На місці угорців не наважився б повертатися в місця трагедії. Розумію, що дуже страшно за день втрати все, але здоров'я дорожче. Тато був ліквідатором на ЧАЕС. Помер від раку, сестра - від лейкемії. Лікарі пояснили: так набрався радіації, що випромінював її.

Сергій, 28 років, програміст, Київ

У словнику пишете: "10 рублів за часів Російської імперії називали "червонцем." Але в словнику Даля знаходимо: "Червонец - "золотая монета около трех рублей на серебро", а сучасний автор Бєловінський зазначає, що "червонцями" називали різні російські монети, спершу вартістю 3 карбованці, а 1775-1914 - 5 і 10. "Червонцем" називали й усяку золоту монету.

Сергій


Прочитала матеріал про віщі сни Сашка Лірника. Згадала, рік тому наснився дивний сон. У ньому була дівчина, яку я знала в дитинстві, але вона померла за не зовсім зрозумілих обставин - отруїлася газом у власній квартирі. Була незаміжня. Сниться, що я на її весіллі. Відчиняються великі двері і виходить вона - гарна, у білому весільному платті. Підходить до мене, цілує і каже: "У тебе теж усе буде добре". Я прокинулася. Мене досі хвилює той сон. Її слова означали, що я теж помру? Чи добре вийду заміж?

Аліна, 27 років, м. Новояворівськ Львівської області

Якось побачила себе уві сні в чорних туфлях на високих підборах. Взуття наче й нормальне, але ходити неможливо - нога зіслизає, перечіпаюся. Шкандибаю в них по кімнаті, а за мною спостерігають чоловік і його мати. Глянула на них сердито, скинула один із розмаху, ледь свекруху не прибила. Кажу: "Забирайте свої туфлі! Вони мені не підходять". Взяла капці й пішла, грюкнувши дверима. За півроку стосунки зіпсувалися, із чоловіком розлучилися.

Оксана, 29 років, учителька, Полтава


Мені 20 років і я ніколи не фарбувала волосся. Приємно бути нонсенсом для Дюденка. У самого волосся перегелене, зіпсоване та ще й чорні пасма видно. Фарбування - це для заможних людей. Вони мають змогу витрачати на це багато грошей у салонах. Тоді воно й фарбоване виглядає красиво.

Аня, 20 років, Київ


Певний час працювала в дитсадку в колонії. Бачила, що з молодих дівчат - погані матері. Вони не думали про майбутнє дітей, чекали лише, аби до своїх співмешканців повернутися. Багато хто потім кидав дітлахів. Старші кожну вільну хвилину проводили у садочку. Не перебирали речами - брали все, що дають. Одній допомагаю досі. Вона сиділа за крадіжку. Мала 2-річну доньку на руках. Коли виходила, дала їй ящик консервації. Зараз живе в селі. Малу возить у музичну школу й на танці. Купила їй пуанти.

Тетяна, 48 років, Дніпродзержинськ Дніпропетровської області

Сейчас вы читаете новость «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть