Ексклюзивы
вторник, 15 мая 2007 16:49

Мельниченка намагалися затримати в "Борисполі"

В аеропорту "Бориспіль" співробітники Державної прикордонної служби України здійснили спробу затримати Миколу Мельниченка під час перетину українського кордону. Про це йдеться в повідомленні його адвоката Павла Сичова.

Згідно з наказом, Мельниченко мав бути затриманий та обшуканий.

"Завдяки рішучим діям офіцерів СБУ, які фізично охороняють Мельниченка, затримання не відбулося і він відлетів до сім"ї в США. Адвокат Мельниченка подібні дії розцінює як спробу тиску на свідка та намагання його залякати", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу Мельниченко з приводу інциденту заявив, що по прильоті в Україну 21 травня звернеться в Генпрокуратуру та до президента "з вимогою розслідувати дане грубе порушення своїх прав та дати правову та політичну оцінку діям керівнику Державної прикордонної служби".

Головою Державної прикордонної служби України є генерал-полковник Микола Литвин, брат Володимира Литвина, пише Українська правда.

Сейчас вы читаете новость «Мельниченка намагалися затримати в "Борисполі"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

3

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть