Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

Водії розкуповують автоколонки "Пролоджи"

Американськими акустичними системами для автомобілів "Пролоджи" у Львові торгують три місяці. Найдешевша пара коштує 119 грн.

— Сьогодні найпопулярніші акустичні системи серії "Компетишен", — розповідає бренд-менеджер "Пролоджи" Сергій Кульбовський, 34 роки. — Купують їх тому, що ціна невисока, але системи якісні. Ці колонки дають гарний звук. Баси глибокі й сильні, середина яскрава та чітка, при цьому високі частоти не ріжуть слух.

— Із серії "Компетишен" найшвидше розходяться акустичні системи CX 1323. Коштують 170 гривень. Це дві компактні, зручні колонки діаметром 13 сантиметрів, — показує на вітрину продавець-консультант гіпермаркету "Шок" Петро. — Максимальна потужність — 120 ват. Найдешевші колонки CX 1023 по 119 гривень уже розкупили.  

Продавець розповідає: колонки "Пролоджи" найчастіше купують 30–35-річні чоловіки.

— Водії цього віку не женуться за суперзвуком, а хочуть, щоб колонки не спотворювали музику, — додає консультант.

— Якщо потрібно, щоб у машині грала музика, то "пролежні" можна обирати, не боячись, — каже водій "тойоти" Андрій Грабовець, 32 роки. — Коли "Пролоджи" виходили на ринок, це була дорога якісна апаратура. Тепер пропонують і дешевші моделі. У мене стоїть система СХ-5.2С цієї марки. Віддав за неї 50 доларів. Вона розрахована на 200 ват, але на повну потужність я вмикаю, коли один у машині, бо дружина не витримує.

— Дорогими акустичними системами "Пролоджи" часто користуються на змаганнях з автозвуку, — розповідає суддя міжнародної федерації автозвуку 40-річний Віталій Омелян. — Але лише у класі, де вимірюємо тиск звуку. Аудіосистеми цієї компанії займають призові місця. А ось в іншій категорії, де важливіша якість звуку, цей американський бренд програє. Говорю про дорогі установки — дешевими професіонали не користуються.

Аудіосистеми продають у гіпермаркеті "Шок". На автоколонки не дають гарантії.

Сейчас вы читаете новость «Водії розкуповують автоколонки "Пролоджи"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть