Ексклюзивы
четверг, 25 сентября 2008 17:19

Тютюновий кіоск стоїть поблизу школи

Поряд із львівською школою N 36 на вул. Володимира Великого розташований тютюновий кіоск.

— На перервах школярі купують там цигарки, — каже 38-річна Ярина Пелипець. Її 12-річний син навчається в цій школі. — Мій Андрій не курить. Але боюся, що хлопці його втягнуть у цю справу. Знаю, що торгівля алкоголем і тютюном заборонена біля дитячих навчальних закладів. Чому ж це ніяк не контролюється?

Із подібними скаргами батьки повинні письмово звертатися до міліції або в органи місцевого самоврядування, каже юрист управління освіти Львівської міської ради Олівер Хуул, 42 роки:

— Є рішення виконкому Львівської міськради, яким заборонена роздрібна торгівля алкоголем і тютюном ближче, ніж за 200 метрів від закладів освіти, охорони здоров"я, місць проведення спортивних змагань, закладів культури та дозвілля, на території парків та скверів. Якщо будуть письмові звернення, у міській раді можуть створити комісію. Можливо, із залученням працівників міліції. Ця комісія на місці зробить заміри на відстань. Порушників покарають.

Сейчас вы читаете новость «Тютюновий кіоск стоїть поблизу школи». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть